ZVĚŘINOVÉ SPECIALITY 26.11.-28.11.

POLÉVKA

ZVĚŘINOVÝ VÝVAR S RESTOVANOU KOŘENOVOU ZELENINOU A DOMÁCÍMI KNEDLÍČKY 0,3 L 50,-

PŘEDKRMY

NADÍVANÁ KŘEPELKA HUSÍMI JÁTRY, ROZPEČENÁ BAGETKA 140,-

ZVĚŘINOVÁ PAŠTIKA S BRUSINKAMI A POMERANČEM, ROZPEČENÝ TOAST 105,-

KACHNÍ RILLET S BRUSINKAMI A POMERANČEM, ROZPEČENÝ TOAST 115,-

HUSÍ JÁTRA S MANDLEMI V SÁDLEM, CHLÉB 105,-

HLAVNÍ CHOD

PEČENÁ ŽEBRA Z DIVOČÁKA 500 G, BÍLÉ ZELÍ, VARIACE KNEDLÍKŮ 225,-

GULÁŠEK Z MUFLONA, BRAMBORÁČKY 225,-

KANČÍ KÝTA SE ŠÍPKOVOU 200 G, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY 225,-

SPECIALITA

MEDAJLONKY Z JELENA 300 G, ŠVESTKOVÁ OMÁČKA, PEČENÁ BRAMBORA SE ZAKYSANOU SMETANOU A BYLINKAMI 399,-